Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Matchday" by Morten Bruun " Book PDF Kindle ePub Free

Matchday

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Matchday
  • Author : Morten Bruun
  • Release Date : January 30, 2019
  • Genre: Football,Books,Sports & Outdoors,
  • Pages : * pages
  • Size : 18848 KB

Description

Den tidligere professionelle fodboldspiller og nu fodboldekspert og -kommentator Morten Bruun tager lÃĶseren med pÃĨ en passioneret rejse rundt til de stÃļrste scener i engelsk fodbold.


Just follow all the others … Med sin far ved hÃĨnden dukkede den danske dreng Morten op fra Seven Sisters-stationen i London en augustdag i 1976. De skulle til White Hart Lane og se Tottenham mod Middlesbrough og var sÃĨ uerfarne, at de mÃĨtte spÃļrge om vej til stadion. 


SÃĨdan er det ikke lÃĶngere, for som fodboldekspert og kommentator blev de engelske stadioner Morten Bruuns arbejdsplads. Som han har elsket med den samme barnlige fascination som den dag, han sÃĨ sin fÃļrste kamp. 11 ÃĨr gammel. Han elskede spillerne, stemningen, sangene, hele den kultur og historie, der gÃļr engelsk fodbold unik. 


Det er derfor, han har skrevet denne bog. For at dele ud af sine oplevelser. For at tage lÃĶseren med til de store scener i London, Liverpool og Manchester. Men ogsÃĨ til de smÃĨ. Til regnbuebyen Brighton i syd. Til de kuldsejlede kulminebyer i nord. Til de glemte storklubber i Sheffield og Birmingham. Til tipsfodboldens vugge i Wolverhampton. Og selvfÃļlgelig til London, Mortens yndlingsby i hele verden, hvor det hele begyndte. LÃĶserne kommer med til de store derbies, de bitre nedrykningsslag og pokal finalerne. De er med pÃĨ togtur over de blÃļde bakker i Yorkshire og ned i de overfyldte undergrundstog til Wembley. Og de er ikke mindst med pÃĨ 48 forskellige stadioner og mÃļder alle de forskellige fodboldkulturer i England. Kort sagt: Turen gÃĨr til engelsk fodbold. Og lÃĶseren skal med. Hele vejen rundt.


Free PDF Download "Matchday" Online ePub Kindle